пятница, 19 июня 2015 г.

До уваги учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції

Відповідно до ст. 12 Закону „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” учасники бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, мають право користуватися 75% знижкою плати за житлово-комунальні послуги, компенсацію вартості твердого палива та скрапленого газу, встановлення на пільгових умовах квартирних телефонів та 50% абонентної плати за користування телефоном, безкоштовний проїзд усіма видами міського та приміського транспорту, щорічне забезпечення санаторно-курортним лікуванням та інше.
Для оформлення пільги необхідно звернутися до управління соціального захисту населення РДА (вул. Гомельська, 26) з пакетом документів (копія паспорта, ідентифікаційний код, копія посвідчення учасника бойових дій, довідки з місця реєстрації та про склад сім’ї).
Більш детальну інформацію можна отримати за т. 2-13-38, в каб. 11 управління або на сайті райдержадміністрації.

1 комментарий:

  1. Пусть лучше для начала расскажут как человеку получить справку участника боевых действий, сколько надо отбегать и не в Щорсе, сколько сил и нервов потратить. А как итог никто не получает справку. Это кто в центре в Киеве живет или в большом городе, может чего то добиться, а в райцентре о каких справках речь?))) Они то и зарплат не видели, и видать не увидят уже, а мы про справки и бесплатный проезд.

    ОтветитьУдалить