понедельник, 1 июня 2015 г.

У «Старому замку» щомісяця проводитимуть конкурс на кращий спів під «Караоке»

Двадцять третє травня багатьом відвідувачам популярного у Щорсі кафе «Старий замок» запам’яталося організованим очільницею цього закладу Тетяною Владимировою конкурсом на кшталт «Караоке на Майдані». Щоправда, конкурс мав усі відтінки самобутності, несхожості. Він просто вийшов класним!



Усі учасники горіли бажанням перемогти і продемонструвати не лише гарний вокал, а й неабиякий артистизм, творчість. До речі, пісні мали виконуватися на декількох мовах (обов’язкова – українська!). У підсумку журі назвало переможцями Любов Єрьомкіну, Ніку Чистілову, Олену Бодяк, Анастасію Крот, Ольгу Надточій, Олену Тіщенко, Дмитра Бєлогуба, Віктора Дятла, Єгора Безручка.
Усі отримали шквал оплесків, грамоти, шампанське і курей «Наша ряба». А ще, як годиться, яйця – для того, аби голоси дзвеніли і радували слухачів.
За словами пані Тетяни, подібні конкурси будуть проводитися і надалі. Бажано лише, аби коло учасників ширшало, аби всі приходили вчасно, без запізнень і не соромилися показувати свої таланти.
А талантів у нашому краї – ціле море! Ну і не варто гребувати старозамківськими стравами, бо той, хто хоч раз з’їв тамтешні золотисті деруни чи (за окремим рецептом) солянку, повернеться знову. Смакота ж яка!
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий