понедельник, 1 июня 2015 г.

Спорт

Вільна боротьба
23 травня у Ніжині відбувся відкритий турнір на кубок Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені. За підтримки народного депутата В.Атрошенка.
Участь у змаганнях взяли спортсмени з Києва, Броварів, Мени, Білої Церкви, Ромнів, Ніжина і Щорса.
Наш район представляли 5 учнів ДЮСШ «Колос» тренера-викладача А.З. Косевича. Із них четверо вибороли чемпіонські звання, а саме: Дмитро Мороз (у ваговій категорії до 26 кг), Олег Салата (до 35 кг), Андрій Козік (до 42 кг), Денис Лайко (до 58 кг). Роман Коржавін став срібним призером (до 38 кг).
Футбол
24 травня у смт Березна відбулися зональні змагання серед збірних команд ФСТ «Колос» з футболу. (В залік ХХІІ-Х сільських спортивних ігор Чернігівщини). Їх учасниками стали представники Ріпкинського, Менського, Чернігівського та Щорського районів. Команда нашого краю у фінальній зустрічі програла суперникам з Ріпок з рахунком 0 : 1 і посіла друге місце.
Поїздка на ці змагання відбулася знову завдяки підтримки депутатів обласної ради Г.Н. Божка та О.Д. Веселого. За що спортсмени та голова районної організації ФСТ «Колос» Г.М. Салата дуже їм вдячні.
Легка атлетика
Минулого тижня у Козельці відбулися змагання з легкої атлетики серед ДЮСШ «Колос». Щорсівщину представляли п’ятеро спортсменів на чолі з тренером-викладачем С.Марисим. Наші хлопці та дівчата виступили дуже добре. Р.Семак записав до свого активу І місце на стометрівці й ІІ - у стрибках у довжину. Д.Теліман фінішував другим на 100 м і третім – на 400. У С.Підлісної – І місце на 100 м і ІІ - на 400 м. Д.Світличний відзначився найкращим результатом на чотирьохсотметрівці й здобув ІІІ місце в забігу на півтора кілометра. Я.Стародубець стала володаркою ІІІ місця на 400 м і IV – на 1500 м.
Обласна спартакіада
Минулого тижня відбулася обласна спартакіада працівників освіти. Представники нашого району посіли 9-те місце у пляжному волейболі, 7- ме - у метанні гранати, 4- те - в армрестлінгу і 2-ге в настільному тенісі (жінки). Найбільшого успіху в нашій команді досягла тенісистка Т.Сарапіна. У загальнокомандному заліку освітяни Щорсівщини опинилися на восьмому місці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий