пятница, 19 июня 2015 г.

Досвід і сучасний підхід у роботі



На цьому тижні у Чернігові відбувся обласний тур конкурсу державних службовців. У номінації «Кращий спеціаліст» володаркою першого місця стала Наталія Близнюк (на фото - справа), а в номінації «Кращий керівник» до числа призерів потрапила Наталія Авдєєнко. Таким чином ще раз було підтверджено, що у нашому районі формується гідний кадровий потенціал державної служби – з фахівців високопрофесійних, відповідальних і здатних якісно працювати в умовах сьогодення.


Головний спеціаліст відділу економічного розвитку райдержадміністрації Наталія Близнюк перебуває на посаді вже 4 роки. Займається аналізом діяльності транспортних і будівельних організацій, організацією заходів, спрямованих на нарощування інвестиційних ресурсів, здійснює нагляд за реалізацією проектів міжнародної допомоги. У 2012-2013 рр. пройшла курсову підготовку в обласному центрі підвищення кваліфікації державних службовців. Колеги та керівництво відгукуються про неї як про наполегливу і добре організовану людину, здатну ефективно працювати з нормативно-правовими актами і документацією. Нещодавно вона перемогла на районному конкурсі державних службовців, а 16 червня підтвердила свій високий рівень компетентності також і на обласному рівні.
Начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Авдєєнко на державній службі з 2008 року, а свій структурний підрозділ очолила рік тому. В колективі РДА її поважають за ініціативність, принциповість і вимогливість. Реалізація державної політики в питаннях допомоги потребуючим сім’ям і дітям, розбудови спортивного руху – ось сфера її відповідальності. За своє сумлінне ставлення до роботи вона заслужила належне визнання з боку керівництва.
Нині державна служба України перебуває на порозі змін. На неї чекає процес реформування і вдосконалення. Однак можна бути абсолютно певним - результат цих змін вийде позитивним. І передовсім – завдяки молодому поколінню професіоналів, які вдало поєднуватимуть досвід минулого з сучасними методами діяльності.
Фото Олега
МІРОШНИЧЕНКА

Комментариев нет:

Отправить комментарий