вторник, 30 июня 2015 г.

Для громади, для людей


Про стабільне соціальне партнерство між громадою Кучинівки та сільгоспвиробниками читачам «Променя» розповіла секретар сільради О.М. Недвига.


- Однією з проблем нашого села є виникнення стихійних сміттєзвалищ. На жаль, деякі люди вперто захаращують різним непотребом територію населеного пункту, забуваючи про елементарні норми громадського співіснування. Дехто викидає сміття просто під кладовищем або в місцях прогону худоби. Далі терпіти такий стан справ було вже неможливо, тож сільрада вирішила взятися за наведення порядку. Щоб ліквідувати смітники, знадобилася техніка.
Ми звернулися по допомогу до депутатів облради Г.Н. Божка, О.Д. Веселого та керівника СТОВ «Щорссільгоспсервіс» Н.П. Коваленко. Вони позитивно відреагували на наше прохання. Незабаром під кладовищем і в урочищі Кореньок розпочалися роботи, протягом п’яти днів там працювали трактористи С.Фесюн, Л.Терещенко та механік О.Чернов. Все зробили, як треба й навіть більше того - поглибили два водопої для худоби. Словом, їм є за що дякувати. А головне – громада села лишилася задоволеною. (До речі, останнім часом Г.Н. Божок також надає підтримку і кучинівським спортсменам, завдяки чому вони змогли взяти участь у районних змаганнях в селах Тихоновичі та Рогізки).
Наостанок же варто зауважити: кучинівці мають усвідомити, що чисто передовсім не там, де прибирають, а там, де не смітять. Зрештою, це ж наше рідне село і його треба зробити охайним і впорядкованим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий