понедельник, 15 июня 2015 г.

Спартакіада в Тихоновичах

6 червня в с.Тихоновичі вперше відбулася спартакіада серед сільських команд, присвячена пам’яті П.Коваля, загиблого в Афганістані.


Програма заходу складалася зі стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині, метання гранати, міні-футболу та паркового волейболу. Участь у спартакіаді взяли команди сіл Тихоновичі, Петрівка, Н.Боровичі, Тур’я, Рогізки та Кучинівка.
У змаганнях зі стрільби серед жінок перше місце посіла Оксана Савченко (с.Тихоновичі), друге – Марія Швець (с.Тур’я), третє – Ольга Товста (с.Рогізки). Серед чоловіків перше місце у Володимира Телімана (с.Петрівка), друге – у Леоніда Шумського (с.Тур’я), третє – у Володимира Акуленка (с.Кучинівка). У змаганнях з підтягування І місце у Романа Приходька (с.Рогізки), ІІ – у Леоніда Роговенка (с.Тихоновичі), ІІІ – у Сергія Мартиненка (с.Тур’я). У метанні гранати кращий результат (52 м) показав Сергій Федосієнко (с.Рогізки), другий (50 м) – Іван Бердник (с.Тихоновичі), третій – представник с.Петрівка Станіслав Самусь (46 м). У змаганнях з міні-футболу команда села Рогізки посіла І місце, друге – у представників с.Тур’я, третє – с.Кучинівка. На волейбольному майданчику не знайшлося рівних команді с.Петрівка, другий результат у кучинівців, а третій – у новоборовлян.
У підсумку за результатами змагань перше місце з загальною сумою очок 124 – у команди с.Рогізки. Друге (118 очок) у команди с.Петрівка, третє (110 очок) – у с.Тур’я.
Команда-переможниця нагороджена перехідним кубком. Команди, які посіли призові місця, нагороджені грамотами та медалями. Змагання відбулися завдяки фінансовій підтримці керівника СВК «Райдуга» А.П.Ігнатенка.
Від імені спортсменів голова райради ФСТ «Колос» Г.М. Салата висловив подяку директору Тихоновицької школи Г.І. Бебех, вчителю фізкультури С.О. Колотуші, голові Тихоновицької сільради А.М. Бондаренку – за гостинний прийом та хорошу підготовку місць змагань. Також подякував виконуючим обов’язки сільських голів Кучинівки та Рогізок - О.М. Недвизі та Т.Г. Семенок, сільським головам Петрівки, Тур’ї і Нових Борович - М.Ф. Деркач, Т.М.Мартиненко та А.О. Сірому, які посприяли командам своїх сіл взяти участь у спартакіаді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий