вторник, 30 июня 2015 г.

Достойні учні Гіпократа









У районі урочисто відзначили День медичних працівників
Те, що на Щорсівщині багато красивих жінок, ні в кого не викликає сумніву. Минулої п’ятниці у залі районного Будинку культури їх зібралася більшість, адже в медицині вони переважають. І привід для того, аби по-святковому вдягнутися, зробити макіяж, порадіти зустрічі з колегами – гідний. Щоліта в третю неділю червня медики відзначають своє професійне свято, приймають вітання і щиру вдячність за працю. Заступник голови РДА В.М. Карпенко, віншуючи людей у білих халатах, не випадково наголосив: здоров’я народу залежить від професійності, порядності й доброти учнів Гіпократа. Понад 500 справжніх фахівців у нашому районі впроваджують нові ефективні методи лікування, забезпечують якість і доступність медицини. Особливу вдячність за виснажливу, але таку потрібну працю висловив голова райради І.Г. Орда. Ця відповідальна і жертовна галузь нашого життя завжди в центрі уваги суспільства.
Нагородження кращих із кращих – завжди приємний і хвилюючий момент. Спільною Почесною грамотою РДА і райради нагороджено дільничну медсестру Новоборовицької сільської лікарської амбулаторії В.І. Лобур. Почесні грамоти райдержадміністрації вручено завідуючій дитячим відділенням ЦРЛ А.М. Станішевській, старшій медсестрі хірургічного відділення ЦРЛ Р.А. Довбиш і завідуючому Тихоновицькою СЛА Ю.М. Будлянському, районної ради – заві-дуючому хірургічним відділенням Щорської ЦРЛ М.П. Парфенюку та рентген-лаборанту флюорографічного кабінету О.М. Гаврик. Багаторічну сумлінну працю старшої медсестри акушерсько-гінекологічного відділення ЦРЛ В.О. Жолобецької, завідуючої клінічно-досліджувальної лабораторії райлікарні Н.М. Полковниченко, завідуючого Тур’янською амбулаторією ПМСД В.О. Цуприка та завідуючої Гірським фельдшерським пунктом високо оцінило управління охорони здоров’я облдержадміністрації спільно з обласним комітетом профспілки медичних працівників, нагородивши їх Почесними грамотами. З теплими словами вітань і побажань до медиків звернулася секретар міськради В.В. Москаленко, вручивши при цьому Почесні грамоти завідуючій неврологічним відділенням М.О. Макарчук, старшій медсестрі терапевтичного відділення А.А. Лагуті та заступнику головного бухгалтера ЦРЛ В.І Маринченко.
Головний лікар комунальної установи «Щорський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» В.В. Тарасюк та головний лікар Щорської центральної райлікарні М.В. Куценко, вітаючи колег, говорили про непрості будні, про соціальну незахищеність як медичних працівників так і їх пацієнтів. Наказами обох керівників до професійного свята було відзначено багатьох фахівців. Усмішки, оплески, розкішні троянди – усе це, безумовно, додавало настрою.
Святкування завершив великий концерт самодіяльних артистів районного Будинку культури.
Валентина ВОЛОКУШИНА
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий