понедельник, 12 июня 2017 г.

СПОРТ

Юнацький футбол
Як розповів «Променю» тренер ДЮСШ Олександр Кухаренко, нещодавно команда вихованців відділення футболу (2008-2009 рр.н.) взяла участь у турнірі, що проводився в Семенівці.



 На змагання прибули представники Сновська, Кролевця, Ніжина, Глухова, Конотопа. У перший день хлопці зі Сновщини поступилися господарям поля з рахунком 2:4 і суперникам з Кролевця – 0:4. Натомість другий день виявився більш  вдалим для наших юних футболістів. Вони обіграли команди «Конотоп-1» (1:0), «Конотоп-2» (4:0), «Ніжин» (6:1). Але потім програли «Глухову» (0:1) і в підсумку посіли IV місце в турнірній  таблиці. Кращим гравцем нашої команди  визнано Дениса Губенка. Також добре себе зарекомендували Назар Петренко, Дмитро Потошний і Павло Мішустін.
Принагідно треба згадати, що турнір у Семенівці відбувся на дуже високому  організаційному рівні. Якісний газон на футбольному полі – ось чим запам’яталася Семенівка передовсім. Місцеві спонсори (керівник сільгосппідприємства Юрій Сенько та його партнери) забезпечили належне фінансування змагань.  Також спортсмени отримали від Новгород-Сіверського сирзаводу набори його продукції. Подібний  приклад допомоги бізнесменів юнацькому спорту є гідним для наслідування і підприємцями Сновщини. Зрештою, якщо в такому невеличкому містечку, як Семенівка, комерсанти  налагодили системну і потужну пітримку спортшколи, то й у Сновську аналогічний варіант є можливим.
Футбол
У рамках міжрайонного чемпіонату з футболу команда з села Петрівка провела виїзний матч у Конотопі (Городнянський район). Наші земляки програли з рахунком 0:6.

Комментариев нет:

Отправить комментарий