пятница, 26 апреля 2013 г.

Ігор Рибаков - обов’язковий у дотриманні слів!

Цього тижня на Щорсівщині з робочим візитом перебував народний депутат України Ігор Рибаков.


У ході візиту відбулася низка важливих зустрічей, наповнених дієвим змістом, і, що не менш важливо, світлою, теплою, наповнюючою енергетикою.
Депутата цікавило все: плани сільських голів щодо вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-чорнобильців, їхні напрацювання по вже підписаних соціальних угодах, проведення великодніх заходів, впорядкування пам’ятників і кладовищ, загальна ситуація на Сновщині. Приємно, що щирий тон розмови задавали перші особи району – Олександр Грабовський та Іван Орда, усі очільники територіальних громад, що прибули на зустріч з Ігорем Олександровичем, і навіть саме Вище училище лісового господарства (директор Ігор Вдовенко), де, власне, і розпочалася загальна розмова. Далі Ігор Рибаков відвідав дитяче відділення ЦРЛ, у якому його присутність вже давно помітили й відчули – як персонал, так й усі пацієнти. Нові килимові покриття, свіжопофарбовані стіни – далеко не повний перелік тієї допомоги, яку наш народний обранець надав медичному закладу. До речі, читайте більш повну інформацію про це та інше на 2-ій сторінці нашої газети.
Підсумком перебування І.О. Рибакова в нашому районі став особистий прийом громадян. Побувало на ньому близько десятка осіб. Кожного було вислухано, кожному – приділено належну увагу і надано конкретну допомогу.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий