пятница, 19 апреля 2013 г.

Із золотою весною!

Непроста дорога державного службовця розпочалася для Олександра Володимировича Грабовського з 2000 року.
Молодий, енергійний, толерантний, сповнений бажання працювати, він за короткий термін часу пройшов шлях від начальника відділу до голови райдержадміністрації. Мабуть, не пройшли безслідно і роки служби у лавах Радянської армії, де він був нагороджений медаллю «За отличие в воинской службе» 2-го ступеня, та тривалий час роботи у локомотивному депо Щорс Південно – Західної залізниці. Досвід згуртовувати людей набув у місцевому професійно – технічному училищі.
Кажуть, що в одну ріку два рази не входять, але це не про Олександра Володимировича: з 2011 року він знову керує районом. Колектив з радістю зустрів і підтримує його в усіх починаннях і справах. Сповнений нових мрій, нині наш голова плекає нові плани, ідеї щодо стабільного розвитку району, покращення його благоустрою, рівня життя земляків.
У житті, як людина, він щасливий, бо має чарівну дружину і сина, якими може пишатися. Усе це напуває наснагою, енергією, робить його золоту весну такою сонячною й іскристою, теплою і багатовимірною.
З ювілеєм Вас, дорогий Олександре Володимировичу! Хай роками, десятиліттями світить усім нам зоря Вашого лідерства і таланту, хай повсякчас відкривається світ краси, любові і бажання робити добро нашій Щорсівщині, нашим людям!

Комментариев нет:

Отправить комментарий