пятница, 12 апреля 2013 г.

Ігор БАТЮК, військовий комісар Щорського районного військового комісаріату: «Стратегічні завдання української армії – реформування та оновлення»

атегічні завдання реформування та оновлення. Перехід до професійної армії, переоснащення та модернізація Збройних Сил України є головними пріоритетами національної безпеки. Цього року Збройні Сили України, їхній бойовий і технічний потенціал є предметом підвищеної уваги з боку Президента України, вищих органів законодавчої і виконавчої влади. Розпочата широкомасштабна робота щодо їхнього переходу на контрактну службу.


Служба в армії - це привілей, і людина, яка присвячує себе захисту Вітчизни повинна свідомо обирати саме такий спосіб життя. Важливим, звичайно, є мотиваційний аспект. В минулому році за підтримки Президента та Уряду було підвищено вдвічі грошове забезпечення особового складу Військово-морських Сил, Льотного складу, військовослужбоців високомобільних десантних військ і частин спеціального призначення. Наприклад, мінімальна запрлата на флоті - від 3,500 грн. Разом з виплатами за вислугу років та надбавки за корабельну службу сума заробітної плати може досягти понад 5000 грн. Окрім гідного грошового утримання наступною мотивацією є забезпечення військовослужбовців житлом, можливість здобуття вищої освіти під час проходження військової служби за рахунок держави.
Щорським районним військовим комісаріатом проводиться набір на військову службу за контрактом із числа військовозобов’язаних, призовників та жінок, які мають повну середню, професійно-технічну, вищу освіту віком від 18 до 40 років (придатних за станом здоров’я, не судимих). Бажаючі проходити військову службу за контрактом можуть отримати додаткову інформацію за адресою: м.Щорс, вул. Щорса, б. 17, тел. 2-18-44.

Комментариев нет:

Отправить комментарий