пятница, 12 апреля 2013 г.

Голову РДА ветерани проводжали із засідання оплесками

Якби існував регламент проведення останнього (розширеного) засідання районної ради ветеранів, у нього б точно «не вклалися». Та розмова вийшла не тільки актуальною, а й душевною, що ніхто на годинники не дивився.


Заступник голови ради Володимир Атаманюк першому надав слово голові районної організації товариства Червоного Хреста Віктору Кравцю, який поінформував про роботу організації та заходи, присвячені 95-річчю Червоного Хреста України, що наближається. Усі члени зібрання дякували Віктору Олексійовичу за турботу і конкретну допомогу – особливо стосовно людей похилого віку.
Тон, завданий розмові першим з виступаючих, плавно перейшов у наступні діалоги, які вели з ветеранами голова РДА Олександр Грабовський, його заступник Володимир Карпенко та заступник голови райради Віталій Запорожець.
Олександр Грабовський, зокрема, розказав про плани райдержадміністрації, що безпосередньо стосуються членів ветеранської організації. В їх площині – відвідання Новоборовицького стаціонарного відділення для престарілих самотніх людей, організація для активу ветеранів автобусної екскурсії на виробничі новобудови, у школи, де було здійснено ремонт тощо. Було досягнуто домовленості, що ветерани долучаються до прибирання могил загиблих у лісопарку, візьмуть участь у запланованих заходах, присвячених Дню Перемоги.
На зібранні піднімалися різноманітні питання, і кожне з них, без перебільшення, було на злобу дня. Підтоплення, стан доріг, медичне обслуговування, тарифи на воду та водовідведення – це далеко не повний переліку того, що цікавило ветеранів.
Голова РДА дав на всі питання вичерпні відповіді. Зокрема, повідомив, що на підтоплених вулицях працює спеціальна бригада (члени якої не перестають обурюватися засміченістю ливневої каналізації), уже готові проекти на ремонт доріг на 6 вулицях (буде здійснюватись і ямковий ремонт на інших), планується придбати медичне обладнання в ЦРЛ і здійснити ремонт терапевтичного відділення.
Для багатьох присутніх стало відкриттям і наступне повідомлення: на території ЩЕМЗу планується збудувати електростанцію на альтернативних видах палива.
О.Грабовський не залишив без відповіді жодного запитання, записав усі пропозиції і обіцяв вивчити кожну. Ветерани проводжали його оплесками. Далі слово було надане заступнику голови райради В.Запорожцю та заступнику голови РДА В.Карпенку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий