пятница, 5 апреля 2013 г.

Пошта чекає на вас !

Ні для кого не секрет, що саме завдяки поштовикам жителі різних куточків України, зокрема й найвіддаленіших, дізнаються про останні новини в Україні та світі, отримують ряд необхідних для себе послуг. Нині пошта асоціюється з такими поняттями, як доступність, надійність, якість, швидкість, сучасність .


На сьогодні надаємо понад 50 різних послуг, і цей список постійно збільшується. Серед них - поштові перекази, листи, посилки, бандеролі, комунальні послуги, товари широкого вжитку, передплата на періодичні видання, квитки на потяг чи літак, кредити.
Як міські, так і сільські відділення поштового зв’язку успішно освоїли актуальну послугу по поповненню рахунку мобільного телефону на користь всіх мобільних операторів.
У сільській місцевості не завжди можно придбати певний асортимент товарів, а саме, побутову техніку. На виручку прийдуть у наших об’єктах поштового зв’язку, де допоможуть підібрати та замовити товари за каталогами інтернет-магазинів. На додачу ми безкоштовно доставимо усе клієнту – від чайника до холодильника. Це дуже зручно, особливо для сільських жителів.
Наш центр поштового зв’язку два роки успішно співпрацює із ПАТ “Страхова група “ТАС”, яка є найбільшою кампанією на страховому ринку України.
Не за горами пора літніх відпусток, час вступу до навчальних закладів. Тож хочу нагадати, що придбати квитки на будь-який вид транспорту – залізничний, автобусний, авіатранспорт, можна, завітавши в найближче поштове відділення. Тут нададуть необхідну інформацію у виборі маршруту: номери та назви рейсів, час відправлення та прибуття транспорту, вартість квитка тощо, оформлять відповідний бланк-замовлення.
1 березня цього року “Укрпошта” випустила маркований конверт з оригінальною маркою “70-ті роковини Корюківської трагедії 1, 2 і 9 березня 1943 року“, який можна придбати в кожному відділенні зв’язку. Взагалі, це перший конверт в історії Корюківського краю.
Наближається 68 річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З метою вшанування подвигу учасників війни УДППЗ “Укрпошта” ініціює Всеукраїнський рух на підтримку воєнного покоління, у рамках якого проведе соціально значущі заходи, зокрема, зустрічі молоді із сивочолими ветеранами, конкурс “Напиши листа ветерану”: від руки – значить, від серця . Акція триватиме з 20 березня до 25 квітня 2013 року. Листи направляти за адресою: вул. Хрещатик, 22, м.Київ, 01111, редакція газети “Поштовий вісник”. Тож пропонуємо вам частіше бувати на пошті і користуватись нашими послугами. У нас працюють не просто листоноші , оператори чи начальники відділень зв’язку, а ще й консультанти. Хочу наголосити, що клієнт – найважливіша особа, яка звертається до нас зі своїми побажаннями, запитами та пропозиціями, а наше завдання – виконання цих побажань та задоволення послугою для клієнта. Ми прагнемо, щоб увійшовши до відділення, наш споживач не тільки скористався послугами з користю, а й поділився позитивними враженнями зі знайомими, співробітниками, сусідами… Тож пошта завжди чекає на Вас.
Т.ОНИЩЕНКО, заступник
начальника ЦПЗ № 4

Комментариев нет:

Отправить комментарий