пятница, 12 апреля 2013 г.

Ігор Рибаков: життя з любов’ю до ближнього

Багатолюдно було минулої неділі у міському Свято-Миколаївському Всецариці храмі. Православні віруючі відзначали одне з найбільших християнських свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці. У своїй проповіді настоятель храму, благочинний церков Щорського району отець Павло (Фазан) повідав історію празника, закликав прихожан дотримуватися заповідей Божих: бути милосердними, добропорядними, берегти в серці любов до ближнього.
Присутнім приємно було почути привітання від народного депутата України Ігоря Рибакова та отримати від нього в подарунок молитвослови та іконки.


До речі, таку увагу приділено усім храмам, кожному прихожанину.
– Ми усі молитимемо Господа Бога за здоров’я і довголіття нашого воістину народного депутата Ігоря Рибакова. Ніхто ніколи нам подібної уваги не приділяв, - наголосила учасниця святкового обряду Раїса Пронченко.
Подякувати І.О. Рибакову від нього особисто, від віруючих, котрі відвідують Свято-Миколаївський Всецариці храм, просив нас і отець Павло.
За його словами, регулярна підтримка народного депутата Ігоря Рибакова допомагає пришвидшувати завершення ремонтних робіт у храмі, утверджує віру в торжество, милосердя і гуманність.
– Якби і решта народних обранців так ставилися до людей, то жилося б значно краще, - додав Павло Фазан.
Валентина ВОЛОКУШИНА,
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий