пятница, 12 апреля 2013 г.

Радилися поштовики

10 квітня щорські поштовики (разом з керівниками сільських відділень зв’язку) провели «День якості». Йшлося про поточні справи, зокрема, про початок (з 8 квітня) передплати на періодичні видання на ІІ півріччя 2013 року. Наголошувалося, що загальнодержавні видання можна буде передплатити до 15 червня включно, видання зарубіжних країн – до 5 червня, обласні та районні – до 22 червня.



У заході взяли участь представники нашого «Променя», котрі висловили сподівання в тому, що районна газета і в ІІ півріччі стане улюбленим віданням щорсівчан і жителів сіл. До слова: ціна на газету залишається незмінною!
Підсумовуючи зібрання, начальник пошти Петро Швидкий подякував колегам за роботу, побажав їм нових успіхів. Була озвучена пропозиція очолити відділення поштового зв’язку в Кучинівці. Виходить: у такому великому селі, де стільки безробітних, на пошті нікому працювати?!
А насамкінець перед учасниками зустрічі виступив уславлений місцевий фольклорний колектив «Спадщина». Красиві голоси, барвисті українські костюми, насичений репертуар – все сприяло хорошому настрою і бажанню досягати нових позитивних результатів.
Фото Леоніда ШЛОМИ


Комментариев нет:

Отправить комментарий