пятница, 26 апреля 2013 г.

На фабриці світового рівня

18 квітня «Бритіш Американ Тобакко Україна» - перше підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України, засноване у березні 1993 року на базі Прилуцької тютюнової фабрики, відсвяткувало 20 років своєї успішної діяльності.
На захід було запрошено перших осіб області, владу Прилуччини, телевізійних і радіожурналістів, редакторів районних ЗМІ.







Усі вони мали змогу побувати в обладнаних за надсучасними технологіями цехах з виробництва таких відомих марок цигарок, як Kent, Rothmans, lucky Strike, Pall Mall, “Прилуки особливі», «Отаман», «Козак» (продаються у 180 країнах світу), прослухати інформацію про сукупні інвестиції у розвиток компанії (у 2012 р. вони сягнули 177 мільйонів доларів США), сплачені податки і збори (це 4,16 млрд. гривень), експортні поставки виготовленої продукції тощо. А ще – порадіти за півтисячний колектив тютюнової фабрики, який має зарплати світового рівня і такі ж соціальні пакети.
Приміром, лише за бонуси, котрі виплачуються регулярно, працівники купують автомобілі, дачі, дорогі шуби. Словом, роботою своєю вони дуже задоволені, люблять її, розуміючи, як їм пощастило.
Продовженням перебування медійників у Прилуках стали відвідини Густинського монастиря – справді визначного, самобутнього храму.
Олена
КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий