пятница, 12 апреля 2013 г.

Читач року 2013

4 квітня в обласній бібліотеці для дітей ім.М.Островського відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач року 2013”,
де наш район представляли Купрієнко Тетяна, учениця 6-го класу (Смяцької бібліотеки-філіалу) та Голуб Анастасія, учениця 7-го класу (Новомлинської бібліотеки-філіалу). Наші учасники відповідали на запитання вікторини “Чи уважний я читач?”. Компетентне журі оцінює відповіді конкурсантів на завдання контрольної з української “Голос батьків з усіх віків”, літературної вікторини “Чи уважний я читач?” та аналізує щоденики читання. Під час напруженої роботи журі учасники конкурсу проглянули фільм про бібліотеку ім.М.Островського і пройшли з екскурсією по всіх структурних підрозділах бібліотеки. Директор обласної бібліотеки для дітей ім.М.Островського Т.М.Клюй оголошує результати змагання.
За підсумком конкурсу серед учнів 7-го класу Голуб Анастасія зайняла 3-тє місце, отримала приз, з чим ми її й вітаємо! У змаганні учнів 6-го класу Купрієнко Тетяна увійшла в десятку кращих учасників і в нагороду отримала передплату на журнал “Однокласник” на 2-ге півріччя 2013 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий