вторник, 30 апреля 2013 г.

Міцніє зв’язок Ігоря Рибакова з нашими людьми

У минулому номері «Променя» ми розповідали про перебування в нашому районі народного депутата України Ігоря Рибакова, про ту велику допомогу, яку він надає нашим землякам - від старого до малого, від закладу – до установи.




Починаючи з 28 травня і по 18 липня, Ігор Олександрович знову об’їжджатиме усі територіальні громади 207-го виборчого округу і проводитиме зустрічі з людьми. Адже для депутата дуже важливо на власні очі побачити і відчути, чим живе кожна громада, кожен її мешканець, що є найпріоритетнішим в його бутті, і чим, власне, можна зарадити кожній конкретній особі у вирішенні її проблем.
На часі – нові добрі жести Ігоря Олександровича – як-то надання ліків усім ФАПам. Принаймні, міні-аптеки з 50-ма найменуваннями найнеобхідніших ліків, віриться, знайдуть своїх адресатів. І це будуть не лише бинти, вата і йод, це будуть серйозні препарати від різних захворювань.
Вся земля нині зустрічає Воскресіння Христове, і всі ми відчуваємо близькість Воскреслого Господа до нас. З нами у ці дні і наш дорогий депутат Ігор Рибаков, котрий завчасно подбав про святкові сюрпризи для найбільш малозахищених, малозабезпечених категорій людей. На Щорському хлібокомбінаті майже добу (без перепочинку!) випікали замовлені і проплачені депутатом паски – солодкі, духмяні, з родзинками, прикрашені пахучою глазур’ю.
З усього видно - і замовник, і виконавці робіт робили це з добром у душі.
А як світилися обличчя дідусів і бабусь, діток-інвалідів, їхніх батьків, коли ті брали до рук запашні Великодні палянички зі зверненням нардепа і його сердечними побажаннями.
- На свято із свят, торжество із торжеств ми отримали таку несподівану хорошу новину – подарунковий комплект з паскою, свічечкою, іконкою з благословенням Блаженнійшого Митрополита Володимира. Як це зворушливо! Навіть сльози радості від уваги такої великої людини, як Ігор Олександрович Рибаков, покотилися, ну, не могла їх стримати! – зізналася кореспонденту «Променя» матір трьох дітей Марина Савостенко.
А багатодітна мама Оксана Бохан вийшла зустрічати нардепівські дарунки разом з чоловіком і своїми двома крихітками. Вимовила: «Прошу переказати Ігорю Олександровичу, що дуже радію, спостерігаючи за його допомогою району, пишаюся, що голосувала і вірила йому ще тоді, коли мене від цього кроку дехто відмовляв. - Молодий, енергійний, освічений і справедливий, хай він буде і надалі таким простим і земним у спілкуванні з простим народом, хай здоровиться його сім’ї, його новонародженому синочку Данилку. І хай усіх нас береже Господь Бог!»
Ну, що ще додати?!

Комментариев нет:

Отправить комментарий