пятница, 5 апреля 2013 г.

Палії нашкодили в Рогізках

Як розповів «Променю» начальник пожежно-рятувальної частини Роман Силенко, минулого тижня в Рогізках двоє зловмисників підпалили господарчі будівлі у приватній садибі.
Все почалося з того, що 30 березня майже о 22-ій годині черговий телефоном отримав інформацію про пожежу. Одна місцева мешканка голосно розповіла – мовляв, горить, горить біля ферми! На місце події негайно виїхав караул ПРЧ. У селі за вказаною адресою палав дерев’яний сарай розміром 8 х 3 метри, а неподалік – ще й курник. Існувала реальна загроза поширення полум’я на сусідні будівлі. Вогнеборці оперативно розпочали гасіння пожежі. По ходу роботи пожежні зауважили, що від об’єктів займання по снігу ведуть людські сліди в напрямку лісу. За цим ланцюжком вирушили прибулі правоохоронці. Саме вони й затримали невдовзі двох нетверезих чоловіків, яких можна було запідозрити у підпалі.
… Пожежу вдалося ліквідувати. За словами Романа Силенка, необхідно висловити вдячність деяким місцевим мешканцям, які допомагали у боротьбі з вогнем. Також – екіпажу машини сільської пожежно-сторожової охорони за вчасне прибуття. У пожежних зі Щорса саме закінчувалася вода, тож її перекачали з цистерни автомобіля рогізківців. Не обійшлося і без проблем: водонапірна вежа замерзла, тож заправитися не було де, бо до водойм було не під’їхати.
На завершення оповіді слід зауважити, що садибу, в якій виникла пожежа, не так давно продали киянам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий