понедельник, 23 февраля 2015 г.

Весняний подарунок від Діда Мороза

Маленька Марійка зі Щорса засинала з відчуттям виконаного боргу: вона нарешті дописала листа Дідові Морозу. Що вона у нього попросила? Як завжди… Папір, олівці, фарби… Адже вона так любить малювати, так мріє бути художницею!





І ось вона вже велика. Їй 21 рік. Тепер вона Марія Сліденко. Та й мрія збулася… Ну трішечки: вона малює! А як же інакше, коли закінчила Ніжинське училище культури, та й займається образотворчим мистецтвом в педагогічному університеті ім. Драгоманова, що у Києві.
— Займаюся, коли є вільний час, — розповідає дівчина, — адже за навчанням і голови підняти інколи немає часу. Я ж спеціально вступала до столичного вузу, бо там поглибленне вивчення іноземних мов. Зараз у нас канікули, то трохи легше. Ось я і «розважаюсь» малюванням, вишивкою, виготовленням ляльок, блокнотиків. На ідею виготовлення останніх мене наштовхнув Інтернет, соціальна мережа «В контакті». Там свого часу попросили вигадати щось цікаве, не таке, як роблять багато майстрів. Я сіла, подумала,— і ось результат…
Маша каже, що не збирається зупинятись на досягнутому, буде розвивати свої таланти і вміння й надалі, а згодом, прекрасному навчатиме і діток.
До речі, дівчина не одна така (захоплена чимось) у родині. Є ще брат Роман, який більше тяжіє до кулінарії, до японського суші.
Маргарита ЛИТОВЧЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий