понедельник, 16 февраля 2015 г.

Давайте любити, любити, любити!

Не відкрию жодної таємниці, коли скажу: сьогоднішній День Святого Валентина і для нашої читацької аудиторії став своїм. Адже він присвячений любові, яка рухає світом. І людям, котрі вміють зберігати свої почуття, ніжність, відповідальність одне за одного. Виходить це далеко не у всіх, оскільки любов – не лише обійми з поцілунками, а велика мудрість і наука, стремління навіть у суцільній темряві обов`язково бачити промінчик світла, а взимку – хоч крапельку весни.
Пару, у якої саме так, ми зустріли у райцентрі. До речі, випадково дізнались, що познайомилися вони два десятиліття тому у лютому, і у шлюбі вже 19 років. Красиві особистості Юлія й Леонід Іванови за цей час народили шістьох(!) дітей і взяли на виховання ще одну – сьому - дівчинку. І сад вони посадили, і дім збудували, і власний бізнес відкрили. Щиро діляться рецептом подружніх гармонійних стосунків, який, як виявляється, зовсім простий. Це любов та взаємоповага і Бог у душі.
День Святого Валентина Іванови, звісно, відзначать маленькими сюрпризами і знайдуть можливість порадувати: він – її, вона – його! Але і 15 і 16 лютого, і в усі наступні дні теж робитимуть це без показовості і награності. Бо їхня казково прекрасна пара інакше не вміє, бо майже з першого побачення усвідомила: життя стрімке й неповторне, не можна витрачати його на дрібниці. Треба любити, любити, любити!
Олена КОМПАНЕЦЬ. фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий