понедельник, 23 февраля 2015 г.

Протидія корупції


Прокуратурою Щорського району упродовж 2014 року вживалися системні заходи щодо реального усунення порушень законів у сфері протидії корупції.
Так, 25.07.2014 проведено координаційну нараду на тему: «Стан законності, запобігання і протидії злочинності та корупційним правопорушенням».

Для забезпечення належної взаємодії між правоохоронними органами району, зосередженню зусиль на комплексному вирішенні проблемних питань протидії злочинності та корупції, оперативному реагуванню за фактами їх вчинення, за ініціативою прокурора створено постійно діючу робочу групу у складі представників прокуратури, райвідділу міліції, міжрайонного відділу УСБУ, відділів прикордонної служби «Гірськ», «Щорс», митного поста «Щорс» та Щорського підрозділу КВІ.
Вжиті заходи на  виконання покладених державою завдань дали свої позитивні результати. Зокрема, не допущено загального погіршення динаміки злочинності.
Перевіркою Кучинівської сільської ради були встановлені факти корупційних дій 2 депутатів у сфері земельних відносин, а саме при передачі їм у власність земельних ділянок. За наслідками перевірки складено 2 адміністративних корупційних протоколи стосовно 2 осіб за ст. 172-7 КУпАП.
Шляхом апеляційного реагування скасовано 4 незаконних постанови про адміністративні корупційні правопорушення. Винних осіб притягнуто до відповідальності, накладено штраф в сумі 340 грн.

Прокурор прокуратури району                                                       В. Костенко


Комментариев нет:

Отправить комментарий