понедельник, 16 февраля 2015 г.

Волейбол
Минулої неділі у Щорсі в залі ДЮСШ відбулися змагання за Кубок району з волейболу, учасниками яких стали п’ять команд. У підсумку володарями І місця стали спортсмени «Освіти», ІІ - об’єднаного колективу Смячі та Петрівки, ІІІ – «Локомотива». (Замкнули турнірну таблицю представники Нових Борович і ВПУЛГ). Призери змагань отримали грамоти відділу у справах сім`ї, молоді та спорту РДА і подарунки від благодійного фонду «Ми- разом». По ходу змагань було оголошено про збір коштів у фонд допомоги пораненим військовослужбовцям зі Щорса й Великого Щимеля і травмованому солдату – із Займища. Волейболісти й уболівальники зібрали понад тисячу гривень.
Вільна боротьба
Сьомого лютого в Чернігові вдбувся відкритий чемпіонат ДЮСШ «Динамо», участь в якому взяли четверо вихованців тренера А.З.Косевича (спортшкола «Колос») зі Щорса. Усі вони вибороли перші місця у своїх вагових категоріях: А.Невмовенко (до 28 кг), Р.Коржавін (до 38 кг), О.Коробко (до 47 кг) і Д.Лайко (до 59 кг).
Настільний теніс
Минулими вихідними в Чернігові відбувся клубний чемпіонат області з настільного тенісу (юнацька ліга). На змагання прибули 16 команд. Щорсівщину представляли дві пари спортсменів. Одна з них – у складі Р.Паїна та К.Борсук – за підсумками виступу посіла ІІІ місце. У другої – сьомий результат.

Комментариев нет:

Отправить комментарий