понедельник, 23 февраля 2015 г.

Міні-футбол

Минулого тижня збірна команда Щорса вперше за останні роки взяла участь у зональних змаганнях обласної першості з міні-футболу серед дорослих.
Ігри відбулися у Коропі, де є повноцінний зал розміром 40х20 метрів. У першому матчі – з господарями поля – наші спортсмени зазнали поразки з рахунком 3:5. (Суперник перед зустріччю значно підсилився завдяки «легіонерам» з Конотопа). Надалі представники Щорсівщини перемогли конкурентів з Корюківки – 4:3. А ось у грі зі спортколективом із Семенівки щорсівчанам не пощастило: вони поступилися (3:5). Як результат – вони посіли ІІІ місце у цьому розіграші. До речі, поїздка на змагання відбулася за особисті кошти щорських футболістів.
* * *
З 13 по 15 лютого у Славутичі тривала відкрита першість міста з міні-футболу серед юнаків. Спочатку десять команд пройшли через груповий етап. У групі «В» представники Щорської ДЮСШ переконливо обіграли суперників з ФК «Чернігів» (6:1), звели матч унічию (1:1) з СДЮШОР «Десна-2001», просто розгромили (13:0) ФК «Каскад» з Броварів і без проблем перемогли з рахунком 7:1 ФК «Чемпіон» з Києва. Набравши однакову з «деснянцями» кількість очок – по 10 – вони пройшли до фінальної частини змагань. Надалі наші хлопці довели свою абсолютну перевагу над чернігівською «Юністю» - 5:1 – і стали володарями ІІІ місця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий