пятница, 4 апреля 2014 г.

Сила громади - непереборна


Олексій Малютін.
З моменту створення в Щорському районі блокпостів та введення підкріплення кадровими військовими та військовою технікою до допомоги в будівництві блокпостів в охороні громадського порядку приєдналися активні громадяни нашого міста та району.
Серед них, як уже повідомлялося в «Промені», підприємці, молодь, службовці та громадські діячі. Активну участь у створенні загону охорони громадського порядку брали міський голова Роман Зуб, голова Всеукраїнської громадської організації «Українська Служба Порятунку» Павло Диба, всебічну допомогу у вирішенні матеріально-технічних питань військових та прикордонників надавали активісти та волонтери ВГО «Українська Служба Порятунку»: Юрій Шкода, Олексій Липка, Анатолій Богомаз, Володимир Шаповал, Олександр Фомський, Олексій Безбородько та єдина жінка в колективі Лариса Цимбал.
 Діяльність працівників та волонтерів Щорської організації «Української Служби Порятунку» відбувається за підтримки небайдужих громадян міст Києва, Чернігова, Ніжина та міста Щорс, які відгукнулись на прохання керівника Щорської організації УСП Олексія Малютіна. Найпершими на заклик про допомогу приїхали патріоти з «Автомайдану» Києва. Низький уклін небайдужим людям похилого віку, які передавали чи не останні кошти на підтримку військовим.
Якщо і надалі наша громада буде проявляти таку цілісність та небайдужість, то будь-які недруги (і внутрішні, і зовнішні) нашій Україні не страшні.
Козацькому роду нема переводу! Слава Україні! Героям слава!
ЗВІТ ЗА 30.03.2014
Перелік матеріально-технічних засобів, переданих прикордонникам та військовим за сприянням «УКРАЇНСЬКОЇ СЛУЖБИ ПОРЯТУНКУ», волонтерів, підприємців м.Щорс та інших (кількість: шт., кг, пари):
зубні щітки – 135, зубна паста – 85, туалетне мило – 230, бритви одноразові -260, шампуні – 53, гелі для душу – 37, пінка для гоління - 42, крем для гоління – 28, рушники - 58, лампочки – 14, чай – 8, крем після гоління – 34, серветки вологі – 24, туалетний папір – 125, ковдри – 8, постільна білизна – 17, шкарпетки – 340, плащ-намети – 10, батарейки – 370, шльопанці – 100, посуд металевий (чашки, тарілки, ложки) - 100, спальні мішки – 8, килимки туристичні – 8, прожектори – 2, медичні засоби - 100.
Особлива подяка від всіх, кому допомогли: Олені (Київ, Tucson), УСП (Toyota), Євгену (AUTOMAIDAN), Людмилі Петрівні (Київ), Євгенії (Київ), підприємцям м.Щорс,  волонтерам УСП, небайдужим жителям міста, Юлії з Чернігова, Віталію (Чернігів, Tucson) та іншим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий