вторник, 8 апреля 2014 г.

Зібрані кошти передали представнику самооборони просто на сцені







Педагогам та учням Тихоновицької ЗОШ, які минулої суботи виступали з концертом на сцені районного Будинку культури, в фіналі глядачі аплодували стоячи. Не лише тому, що самодіяльні артисти керувалися високою метою – зібрані кошти перерахувати на підтримку української армії, а й з вдячності за цікавий, змістовний, різножанровий концерт.
Програма була складена так, щоб практично кожен глядач отримав естетичну насолоду: пісні, сповнені патріотизму і лірики, шкільні частівки, гуморески, вірші, інсценівки – і при цьому – повна самовіддача. Нехай в чомусь бракувало професійності, але це стократ компенсувалось душевністю, щирістю, що не так вже й часто зустрінеш.
Не буде перебільшенням зазначити, що впродовж двогодинного концерту глядачі забули і про тривожну обстановку в країні, і про власні негаразди. Плакали від зворушливих слів про матерів, але більше – сміялися. Інсценівки про старого багатія і молоду провінціалку, про Машу з ведмедями, свекруху - диктатора, селючку, яка їхала підкоряти місто, були на злобу дня, але сприймалися весело через те, що проблеми були талановито обіграні. Навіть всюдисущі бабці-пенсіонерки Мотрона і Цвєточек виглядали по-новому.
А коли після оголошення танцю сніжинок на сцену вийшли в коротких білих спідничках мускулисті хлопці, зал вибухнув сміхом, який не припинявся до кінця номера.
Серця любителів пісні підкорила, зокрема, наймолодша артистка Аліна Савченко. Однією з активних учасниць концерту була директор школи Галина Бебех.
Зібрані кошти були передані просто на сцені (під оплески глядачів) представнику місцевої самооборони Сергію Вороб’ю. Єдине, чого могло бути більше, так це глядачів. «Хай шкодують, що не прийшли», - не змовляючись, говорили люди.
Марія ІСАЧЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий