вторник, 8 апреля 2014 г.

До теми Концерт був хороший, але…

Ми прийшли на концерт тихоновицьких аматорів в першу чергу з метою зробити внесок у справу допомоги українській армії (було оголошено, що зібрані кошти підуть саме на цю благородну справу).
І в той же час були приємно вражені, отримавши від концерту, підготовленого, повторюю, не професіоналами, неабияке задоволення. Хороший конферанс, вдало підібраний репертуар, де поєднувалась щемність, задушевність і оптимістичне світосприйняття, старання самодіяльних артистів, які (у повному розумінні) не просто виконували - проживали на сцені свої ролі – все це зворушувало і викликало позитивні емоції.
Засмучувало тільки одне – мала кількість глядачів. Вважаємо: це недоробка працівників РБК. Спасибі їм за надану можливість виступити, за наданий зал, але мінус – за недостатню інформацію про захід (об’ява була, не заперечуємо, але стенди – як це зазвичай робиться, бо вони привертають увагу, не були виставлені, можна було б також пройти по організаціях та установах і запропонувати квитки – гадаємо, мало б хто відмовився, адже це був не просто концерт). А тихоновицьким культармійцям – ще раз велике спасибі: від усіх вдячних глядачів.

Валентина ДАНИЛОВА
з подругами

Комментариев нет:

Отправить комментарий