четверг, 11 февраля 2016 г.

ЩОРСЬКА МІСЬКА РАДА Четверта сесія 7-го скликання РІШЕННЯ № 16-4/VІІ від 28 січня 2016 року Про внесення змін до рішення сесії міської ради № 6-1/VІІ від 20 листопада 2015 р. «Про перейменування вулиць, провулків у м.Щорс та демонтаж пам’ятників» та створення комісії з питань перейменування вулиць


Розглянувши звернення виконавчого комітету Щорської міськради (рішення виконкому №9 від 20.01.2016 р «Про звернення виконкому до сесії міськради щодо найменування
(перейменування) вулиць та провулків міста), відповідно п.1 ст. 37 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» сесія міськради виршила:
1. Внести наступні зміни до рішення сесії міської ради №6-1/VІІ від 20.11.2015 р. «Про перейменування вулиць, провулків у місті Щорс та демонтаж пам’ятників»:
1.1. Внести доповнення до п. 1  даного рішення в такій редакції: «Перейменувати наступні провулки у місті Щорс та надати їм нові назви: І-й провулок Червоноармійський у І-й провулок Свободи; ІІ-й провулок Червоноармійський у ІІ-й провулок Свободи; ІІІ-й провулок Червоноармійський у ІІІ-й провулок Свободи. Присвоїти дорозі, яка починається  від вул. 30 років Перемоги, перетинає шляхопровід, перехрестя вул. Залізничної, вул. Свободи та тягнеться до перехрестя вул. Архітектурна - Партизанська,  назву вул. Об’їзна.
1.2. Перейменувати провулок Урицького в ІІ провулок Вокзальний (замість Вокзальний в редакції рішення №6-1/VІІ від 20.11 2015 р).
2. Відповідно до колективних звернень мешканців вулиць Воїнів Інтернаціоналістів (колишня Р.Люксембург) та Зеленої (колишня Дзержинська) створити комісію з питань перейменування вулиць у складі: Якименко М.І. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;Самойлова Н.В. – секретар міської ради; Камко С.В. – депутат, закріплений за вул. Воїнів Інтернаціоналістів; Москаленко В.В. - депутат, закріплений за вулицею Зелена; Терещенко Л.О. – спеціаліст з юридичних питань Щорської міської ради. Після проведення всіх дій, відповідно до чинного законодавства, провести громадські слухання (обговорення) щодо перейменування цих вулиць та винести рішення на розгляд сесії міської ради.
 Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з житлово-комунальних питань (голова Дуля А.М.)
                         Міський голова
і                         О.О. Медведьов

Комментариев нет:

Отправить комментарий