понедельник, 22 февраля 2016 г.

Спорт

Юнацький футбол
Славутич минулого тижня знову став місцем проведення юнацького турніру з міні-футболу (вік учасників – 10 років і молодше). На змагання прибули 12 команд, в тому числі – й зі Щорса. Їх поділили на три підгрупи.
Як розповів „Променю” тренер ДЮСШ О.Кухаренко, у першому матчі наші футболісти поступилися суперникам з чернігівської „Юності 1” з рахунком 0 : 13. Але потім переконливо обіграли „Каскад” (Бровари) – 9 : 0. У третій зустрічі – з бориспільським Борисфеном – вони теж довели свою перевагу (4 : 2). У підгрупі спортсмени зі Щорса посіли ІІ місце й отримали право позмагатися за 4-6 місця загального розіграшу. На жаль, конкуренти виявилися сильнішими: „Юність 2007” – Щорс – 3 : 1., „Юність 2” – Щорс – 5 : 1. Тобто в підсумку за представниками нашого району - VI місце. Попри такий скромний результат ряд гравців нашої команди продемонстрували високий рівень індивідуальної майстерності. За загальним визнанням тренерів кращим поміж щорсівчан став О.Шумський. Також добре зарекомендували себе Б.Колодюк, А.Мося, А.Зенченко, В.Тютюнник і Д.Нікітенко.
Легка атлетика
За інформацією тренера ДЮСШ О.Карпенко, 13 лютого у Конотопі відбулася матчева зустріч між спортсменами з різних районів Сумської та Чернігівської областей. Нашу спортшколу представляли 8 бігунів. Вони змагалися в триборстві (біг на 30 м, стрибок у довжину і забіги на 200, 300 або 400 метрів). Володарями призових місць, серед інших, стали Д.Семко (І), О.Мілевський (ІІ), Д.Онищенко (ІІІ).
Кікбоксинг


Минулої суботи у Чернігові було проведено відкритий чемпіонат міста й облради ФСТ „Колос” для хлопців 8-16 років. Участь у змаганнях узяли 120 спортсменів з обласного центру та 7 районів. Тренер О.Закревський супроводжував на чемпіонат дев’ятьох вихованців зі Щорса.
Володарями перших місць у своїх вагових та вікових категоріях стали К.Артеменко, М.Дятел, Д.Пінчук, Г.Білий, О.Юсухно, Р.Кашпур. У К.Бабича та Б.Ісаченка – другі місця, а у А.Гольченка – третє. До того ж Д.Пінчук отримав відзнаку „За волю до перемоги”.
Шахи і шашки
Справжнім святом інтелекту і спортивного азарту стали районні змагання з шахів та шашок, організовані райрадою ФСТ „Колос” спільно з районним центром дитячої та юнацької творчості. (За що її директору – Н.Скотаренко – велика подяка). У коментарі для „Променя” голова райради ФСТ „Колос” Г.Салата розповів, що за шахівниці сіли майже тридцять любителів старовинної гри. Так склалося, що чоловіків було більше ніж жінок. Найстаршим гравцем виявився О.Жерденко – ветеран спортивного руху і наставник-шахіст для кількох поколінь юнацтва. Він і здобув І місце, набравши сім з половиною очок з восьми можливих. Друге місце - у П.Приходька, третє – у В.Хоменка. Під час гри у шашки серйозну конкуренцію чоловікам склала Г.Белінська. Набраних нею очок (8 з 10 можливих) вистачило, щоб розділити перше місце з В.Хведченею. Другий результат – у М.Терещенка, третій – у Л.Низковського.
Приємно, що грали навіть діти – С.Литвиненко, П.Павленко зі Щорса, М.Сікач з Хотунич. Учасники змагань зійшлися в думці, що долучитися до здорового способу життя вже у юні роки – таке заслуговує на однозначне схвалення.
Паралельно проводився і командний залік. У шахах лідерами стали представники ВПУЛГ, друге місце – у депо. А в шашках найбільшого успіху досягли залізничники, у ВПУЛГ – ІІ місце, у центра первинної медико-санітарної допомоги – ІІІ. Подарунки для призерів змагань надав керівник благодійного фонду „Ми – разом” О.Закружний.

Комментариев нет:

Отправить комментарий