понедельник, 8 февраля 2016 г.

Служба в армії – це справа честі

Професія військового стає з кожним днем все більш популярною і престижною. За останні роки законодавство, що визначає соціально-правові гарантії для військових, зазнало значних змін у позитивному напрямку. Держава взяла курс на контрактну армію, створення Збройних Сил, військовослужбовці яких мають не лише обов’язки, а й соціальний захист, грошове забезпечення і гарантії росту та розвитку.



Наразі ЗСУ запрошують громадян України на військову службу за контрактом. Кандидати мають право отримати: фахову підготовку за військовими спеціальностями за особистим вибором, грошове забезпечення в розмірі від 7000 грн, продовольче і матеріальне забезпечення, безоплатну медичну допомогу, безкоштовне проживання в гуртожитках, підйомну допомогу в розмірі місячного грошового забезпечення і 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім`ї, які переїжджають з ними на нове місце служби, одноразову винагороду в розмірі 11024 грн (для рядового складу), 12402 грн (для сержантського складу), 13780 грн (для офіцерського складу); санаторно-курортне лікування, щорічну оплачувану відпустку терміном від 30 до 45 діб і основне – можливість професійного і кар’єрного росту.
Якщо більш докладно, то на військову службу за контрактом можуть бути прийняті громадяни України віком від 18 років, що за станом здоров`я є придатними для служби в Збройних Силах України, мають базову загальну середню освіту, не знаходяться під слідством і не мають судимості.
За інформацією щодо умов укладання контракту, переліком вакантних посад та умов проходження служби, громадяни можуть звертатися до військових комісаріатів та військових частин.
І.БАТЮК, військовий комісар Щорського районного військового комісаріату

Комментариев нет:

Отправить комментарий