понедельник, 15 февраля 2016 г.

Любов’ю дорожити вмійте!

Так вже заведено: тільки-но починається лютий, як крамнички та вулиці нашого міста заповнюються святковими атрибутами: валентинками, сердечками, яскравими кульками з привітаннями, барвистими листівками. І, це – правда, більшість з нас замислюється про те, як по-особливому в цей день виявити свої почуття, довести любов та вболівання за справи іншого, здивувати, порадувати близьку тобі людину… Фантазії закоханих – безмежні. Хтось витрачається на дорогі парфуми і коштовності, хтось купує найпахучіші троянди, а дехто просто підносить своїй половинці ароматну каву, дивує вранці її іншими романтичними вчинками. Від цього навколишній світ стає привітнішим, повітря заполоняється щастям і весною.
Ось короткі розповіді знаних у районі людей про те, як зазвичай вони проводять цей красивий день.

Олександр МЕДВЕДЬОВ,
міський голова
- Коли 14 лютого випадає на будній день (у такому випадку ми з дружиною на роботі), то увечері збираємося за святковим (скромним!) столом – із коробочкою цукерок, пляшкою шампанського. Цьогоріч, скоріш за все, підемо до друзів – у них в цей день річниця весілля. Запам’яталися слова Антуана де Сент-Екзюпері про те, що «любити – це означає дивитися не одне на одного, а разом, в одному напрямку». Я думаю, що у моїй сім`ї  так і є. Зі святом вас, друзі!
Олександр КОТОНОС,
прокурор Щорського відділу
Менської місцевої прокуратури
- Так, я охоче сприймаю цей прекрасний день і вважаю, що любов – сильніша за все, несказанніша за все, святіша за все. Так сказав великий філософ. У мене є кохана дружина, прекрасна у всьому. 14 лютого і в інші дні дарую їй поцілунки, квіти, свої почуття.
Валентин СІГУТА,
начальник Щорського відд. поштового зв’язку
- Погоджуюся зі словами великого Уільяма Шекспіра, який колись сказав: «Любов надає красу навіть тим, котрим природа в ній відмовила». Вважаю день закоханих святом для більш молодих. Згадую свою доньку Інесу, котра нині вивчає китайську мову на сході цієї країни в містечку Нінбоу, бачить цей дивовижний світ у теплих відтінках. Хочу, щоб була коханою і сама кохала. Я ж також сподіваюсь, що нинішня сіра смуга у моєму житті мине, що настане наступне 14 лютого, коли буде додаткова нагода довести близькій людині свої почуття.
Микола ІВАНИЦЬКИЙ,
очільник фінуправління РДА
- Я ж не є винятком у нашій спільноті, тому 14 лютого теж відзначаю. Своїй коханій дружині Валі дарую духи, говорю теплі слова про те, як її люблю. І доньку вітаю, висловлюю і їй найніжніші побажання. Працюю у колективі, де справжнім цвітом є жінки. І в День святого Валентина, і взагалі кожного дня радий був би бачити їх захищеними, впевненими у собі і щасливими.
Любов Левченко,
справжня леді
- Свято 14 лютого більше підходить молодим. Я радію, коли мої доньки, внучок Ванєчка і онучка Машенька чекають його, завчасно готуючи маленькі сюрпризи. А ми з Леонідом Васильовичем валентинками не обмінюємося, однак знаки уваги одне одному не припиняємо дарувати. Мій чоловік у мене найкращий, найніжніший! Вважаю: саме так має бути між кожним подружжям - і в День Святого Валентина, і повсякчас. Пам`ятаєте рядки С.Щипачова?
Любовью дорожить умейте,
С годами дорожить вдвойне.
Любовь не вздохи на скамейке
И не прогулки при луне.
Все будет: слякоть и пороша.
Ведь вместе надо жизнь прожить.
Любовь с хорошей песней схожа,
А песню не легко сложить.
Записала
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий