понедельник, 1 февраля 2016 г.

Зустріч з учасниками АТО

Напередодні Дня соборності, 21 січня заступник голови РДА Володимир Карпенко з ініціативи інформаційного центру допомоги учасникам антитерористичної операції та центру допомоги АТО
при облдержадміністрації провів робочу зустріч учасників АТО району з координатором центру  Ольгою Пальковою. На заході були присутні заступник районного військового комісара, керівник ГО «Щорська районна спілка учасників АТО» Михайло Хомчук , представники структурних підрозділів райдержадміністрації, заступник міського голови Микола Якименко, в.о.начальника відділу Держгеокадастру Валентина Недвига, заступник директора районного центру зайнятості Анна Садова, начальник пенсійного фонду України у Щорському районі Марія Шидловська.
Основними темами для обговорення на зустрічі були механізми отримання статусу учасника бойових дій, соціальних пільг, організації санаторно-курортного лікування, психологічної реабілітації, оформлення земельних ділянок, безкоштовного забезпечення учасників антитерористичної операції ліками в аптеках та їх безоплатного проїзду в громадському транспорті інші гострі питання, які турбують захисників України.
Ольга Запорожець повідомила, що в управлінні соціального захисту населення РДА на обліку перебуває 95 учасників АТО, використано дві путівки на санаторно-курортне лікування. Також зазначила, що державою не передбачена грошова компенсація за невикористані путівки, тому вона порадила демобілізованим бути активнішими в реалізації своїх прав та соціальних гарантій.
Всі учасники заходу отримали інформаційні листівки та візитки з номерами телефонів, за якими можна звертатися за допомогою. Подібні зустрічі будуть проводитися райдержадміністрацією і надалі.
Сектор інформаційної
діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий