воскресенье, 28 февраля 2016 г.

Спорт

Юнацький футбол
Нещодавно у Славутичі відбувся юнацький турнір з міні-футболу для хлопців 2005-2006 рр.н. Компанію господарям поля та представникам нашої спортшколи склали команди з Ніжина і Чернігова.
Спочатку „ДЮСШ-Щорс” переміг славутицьких однолітків з „КДЮСШ-06” – 4 : 1. Але потім щорські футболісти зазнали поразки від славутицького „КДЮСШ-05” – 0 : 6. Матч з ніжинцями теж завершився невдало – 1 : 3. Однак славутицький „КДЮСШ-04” вони перемогли – 1 : 0, а з чернігівською „Десною” зіграли внічию – 1 : 1. У підсумку команда зі Щорського району посіла IV місце. На думку тренерів кращим гравцем нашої команди був О.Логвиненко з Нових Борович.
Вільна боротьба
Двадцятого лютого в Мені відбувся відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків 2000-2002 рр.н. і 2003 р.н. та молодших. У змаганнях узяли участь гості з Ніжина, Мени, Чернігова та Щорса – загалом понад сімдесят спортсменів. Юні борці зі Щорса змагалися за нагороди у десяти вагових категоріях. Перші місця вибороли Д.Невмовенко, П.Мішустін, Д.Мороз, А.Невмовенко, Р.Коржавін, А.Лебедєв і Д.Лайко. Другі місця здобули А.Бригінець (вона виграла три двобої у хлопців й поступилася супернику лише в фіналі), О.Коробко та П.Куценко. В активі А.Голової та О.Чорнорот – треті місця.
Спортклуб „Витязь” висловлює вдячність батькам спортсменів (Д.Голова та С.Мороз) за допомогу в перевезенні на змагання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий