пятница, 30 августа 2013 г.

Під мелодії духового оркестру

Танці під духовий оркестр – це завжди урочисто, зворушливо і пам`ятно. Знайомі мелодії у виконанні музикантів під керівництвом Леоніда Рибальченка покликали на імпровізований танцювальний майданчик багатьох жителів міста. А розпочала їх маленька (їй рік і 2 місяці) щорсівчанка Діана Андрущенко, яка додала святкового настрою усім глядачам. За нею – й інші закружляли у танці. Пари – молоді і старші (на знімку). Хіба є різниця, скільки кому років, коли на душі радість?



В естрадній програмі, крім відомих глядачам (і улюблених) виконавців – Наталії Капустіної, Ярослави Іващенко, Леоніда Копилова, Юрія Костейкова, самодіяльних артистів зі Сновського та інших, виступив новий ансамбль районного Будинку культури «Кумасі» (його учасниці – Оксана Бондаревська, Леся Бивалькевич, Леся Петренко та Ольга Сенченко справді покумилися – не задля сценічного образу).
О 21 годині 55 хвилин над ущент заповненою площею пролунав гімн України. Разом з учасниками художньої самодіяльності його виконували і глядачі.
Після нього вечірнє небо забарвив святковий салют.
Наостанок усіх бажаючих запросили на дискотеку.

Марія ІСАЧЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий