пятница, 30 августа 2013 г.

Як фінансист став меблевиком

Серед підприємців, що зробили вагомий внесок у розвиток підприємництва району, і з цієї нагоди (а також з приводу професійного свята) отримали нагороди ОДА, РДА, райради та міськради, один з наймолодших – Антон Денисенко. Йому всього 25. З 2009-го займається виготовленням меблів (орендує площу в районній друкарні). Після закінчення Щорської ЗОШ №2 Антон вирішив стати фінансистом. Вступив до чернігівського інституту економіки та управління. І тут в його подальші кар’єрні плани, як кажуть, втрутилася доля: одружився після першого курсу.
- Треба було забезпечувати сім`ю, - посміхається. –Тому перейшов на заочне відділення і почав освоювати нову професію на практиці.
Спочатку – під крилом тестя – Олега Бондаренка, який займався виготовленням меблів на замовлення. Згадує: перший виріб (це була шафа), над яким трудився самостійно, вийшов вдалим. Це захопило, додало енергії. Інститут Антон закінчив, але диплом поки не задіяний. Справи у «меблевому бізнесі» ідуть непогано. Конкуренти не лякають: кожен споживач обирає виробника на свій смак. Меблі, виготовлені Антоном Денисенком, є і в чернігівських, і навіть у київських квартирах. Вони зроблені на совість – із сертифікованого матеріалу.
Дизайн – згідно з вибором замовника: запропонований виробником, «скачаний» з Інтернету – виконується будь-яка примха. Ціни доступні.
- Найбільше, - говорить Антон, - зараз замовляють шафи-купе і кухні.
Дві з них саме складалися: з багатьма шухлядами і шафочками, з модним нині поєднанням кольорів – білого з червоним та білого з чорним.
- Виходить забезпечувати сім`ю? - питаю Антона.
- Начебто так, - скромно відповідає він.
У них з дружиною – п’ятилітня донька Вероніка.
Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий