четверг, 22 августа 2013 г.

Шановні жителі Щорсівщини!


Щиро вітаємо вас з найголовнішим святом нашої країни - Днем  незалежності. З новими здобутками, світлими надіями і добрими сподіваннями ми зустрічаємо 22-гу річницю незалежності України.
Міцний фундамент нашого державотворення закладався упродовж багатьох віків. За нами - героїчне минуле, позначене звитягою і важкими випробуваннями, здобутками і втратами. Дух нескореності, свободи, високе прагнення бути господарем у власному домі був завжди притаманний українському народові. Віримо, що наше невичерпне завзяття, наполеглива праця, помножені на мудрий досвід, стануть запорукою процвітання Батьківщини, принесуть мир, добробут, злагоду і порозуміння нашому суспільству. Нам поталанило жити на зламі сторіч і тисячоліть, бути творцями і свідками здійснення споконвічної мрії волелюбного народу, що веде свій родовід з сивої давнини. Тож будьмо її справжніми господарями, плекаймо і приумножуймо здобутки і багатства своєї землі, її культурну і духовну спадщину!
Дорогі земляки, з нагоди 22-ї річниці незалежності України бажаємо вам, вашим близьким та рідним доброго здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, родинного затишку і благополуччя, плідної творчої праці, сил та невгасимої енергії у всіх справах і помислах.
Нехай наша споконвічна працьовитість, душевна щирість, розум та почуття власної гідності принесуть Україні стрімкий розвиток та нові досягнення!

Голова райдержадміністрації                         Олександр Грабовський
Голова райради                                                 Іван Орда

Комментариев нет:

Отправить комментарий