четверг, 22 августа 2013 г.

День і ніч у музеї ім.Щорса

Директор музею Т.М.Кліщенко.
 Цікаві, захоплюючі «День і ніч у музеї» чекають на всіх, хто завітає до Щорського історичного музею 30 серпня! 
О 10.00 відбудуться заходи пам`яті Миколи Щорса: урочисте покладання квітів, нагородження переможців шахово-шашкового турніру, який проведено за підтримки його внучатого племінника О.О.Дроздова, вручення почесних відзнак «За вірність музею». У виставковому залі відкриється прекрасна фотовиставка відомого займищанського ентузіаста - краєзнавця О.Є.Крумкача «Я бачу серцем рідний край», де, окрім картин нашої чудової природи та знімків багатьох яскравих миттєвостей життя, представлені фотоальбоми практично всіх знятих у нас фільмів: «Тяжелий песок», «Счастье мое», «Медовая любовь», «Я тебя никому не отдам», «Смерш-3» та інших, фото зустрічей з відомими акторами.



2013 рік оголошено Президентом України роком дитячої та юнацької творчості, тож дітей чекає конкурс малюнків на асфальті, а ввечері - на виставці - можна буде придбати чудові вироби умільців СЮТ та РЦДЮТ. Відвідувачі закладу матимуть добру нагоду переглянути музейні експозиції та виставки, відвідати оглядові екскурсії, отримати відповіді на питання про нашого земляка, історію рідного краю.
З 18.00 до 22.00 - зустріч з чудовим духовим оркестром: «В городском саду играет духовой оркестр», як спомин про традиційні суботні вечори вже минулого, але такого ще близького ХХ-го століття; у будинку, де народився Микола Щорс, - театральна зустріч з його сім`єю, міні-виставка експонатів «Листи кохання»; у військово-історичному відділі чекатиме знана всіма « Спадщина» з нашою історією в пісні, запрошуючи: «Споёмте, друзья!». Всіх привабить запашна кава, смачне морозиво. Цікавим буде розіграш безпрограшної лотереї, запалення свічок «Дороги до храму історії та пам`яті», яким є наш музей. ЗАПРОШУЄМО І ЧЕКАЄМО!  

Комментариев нет:

Отправить комментарий