пятница, 2 августа 2013 г.

Мисливці, до зброї!

Схоже, цьгоріч відкриття чергового сезону полювання на пернату дичину відбудеться згідно із давньою традицією – другої суботи серпня. Детальніше про це розповів голова райради УТМР М.О. Мураха.

За попереднім рішенням полюванню буде дано старт 10 серпня. Мисливці можуть вирушати з рушницями в угіддя в середу, суботу і неділю. А ті, що мають паспортизованих собак лягавих порід та спанієлів, отримали додатковий день – четвер. Полювати в межах відтворювальних ділянок і з псами-гончаками заборонено. В’їзд до відомого урочища В’юнище - лише з боку залізничного переїзду Камка. Перебуваючи в угіддях, мисливці зобов’язані дотримуватися правил техніки безпеки при поводженні зі зброєю, враховувати вимоги протипожежних заходів, знаходячись біля лісових масивів та посівів зернових.
Кожен мисливець при собі повинен мати, окрім дозволу на зброю, відповідне держане посвідчення, сезонну або одноразову відстрільну картку, контрольну картку обліку добутої дичини й документ про сплату внесків УТМР. На завершення цієї короткої розмови варто додати, що згідно з матеріалами мисливського впорядкування термін користування угіддями УТМР на території Щорського району спливає лише 2027 року. Тож тутешні мисливці можуть бути спокійними за свої права в ближчій перспективі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий