четверг, 22 августа 2013 г.

Свято сподобалося всім!

День села у Великому Щимелі знову видався красивим і зворушливим. Він об`єднав людей різного віку, різних професій, запросив до себе багато хороших гостей.
Очільник великощимельської громади Борис Добродій, як годиться, був у центрі заходу, а з ним – його незмінні помічники: педагоги й учні місцевої школи, учасники художньої самодіяльності нещодавно відремонтованого (за сприяння народного депутата України Ігоря Рибакова) клубу, десятки інших талановитих і небайдужих земляків.






Поздоровити своїх виборців приїхала депутат райради, радник голови РДА Марія Весела, котра виголосила сердечні привітання і від себе, і від районної влади. А великій сільській майстрині культурно-освітньої роботи, засновнику свята села Тамарі Терещенко вручила величезну барвисту вазу.
Власне, сувеніри, квіти чекали не лише на Тамару Володимирівну, а й на інших чисельних гостей заходу – ветеранів війни і праці, тих, кого поважають за вміння господарювати і прикрашати власні садиби, будувати чисті сімейні стосунки, дарувати рідній громаді тепло й радість.
І насамкінець. Чудово вписалися у сценарій дійства стенд про історію В.Щимеля, костюми і сама манера симпатичних ведучих, дзвінкоголосих співаків, запальних танцюристів, робота купи торговельних точок.
Словом, це свято дуже сподобалося усім.
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий