пятница, 30 августа 2013 г.

Квітуй, український наш роде

Соціальне сирітство - одна з найгостріших проблем сучасної України. Вирішення цієї проблеми є однією з головних справ соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Традиційно прийомні сім'ї найчастіше створюються у Щорському районі саме в переддень річниці незалежності нашої держави.

Ось і цього року сім'я Аникієнків зі Щорса 23 серпня здійснила свій внесок у вирішення великих проблем нашої маленької землячки - створила прийомну сім'ю. Але цього замало. Для збільшення кількості бажаючих створити прийомні сім'ї Щорський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у серпні 2013 року проводив акцію "Квітуй, український наш роде". У ході акції містом та селами району поширювалась соціальна реклама (усього було розповсюджено понад 200 листівок) та надавались консультації зі створення прийомних сімей.
Запрошуємо ще раз сім'ї та одиноких громадян, які небайдужі до сирітської недолі, та ще вагаються і не можуть визначитися, поставити працівникам центру соціальних служб свої питання й дістати вичерпну інформацію щодо прийомних сімей. Звертайтеся за адресою: м. Щорс, вул. К. Маркса. 7.

Комментариев нет:

Отправить комментарий