пятница, 2 августа 2013 г.

У полях і лісах

Щорським районним сектором управління Державної служби з надзвичайних ситуацій було проведено 3 рейди з метою перевірки об’єктів заготівлі, зберігання та переробки зернових культур.
За результатами поїздок довелося зробити невтішні висновки: майже всіма керівниками підприємств не приділяється належна увага дотриманню пожежної безпеки. Відсутні первинні засоби пожежогасіння, немає інструкцій контролю за дотриманням протипожежного режиму, біля доріг не зроблені прокоси. За результатами проведених перевірок до адміністративної відповідальності притягнуто 5 посадових осіб.
Керівництво Щорського РС УДСНС вкотре звертається до керівників сільськогосподарських підприємств: не нехтуйте вимогами пожежної безпеки, адже це може призвести до біди та збитків.
Також районним сектором управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 13 липня 2013 року була проведена рейдова перевірка місць відпочинку населення в лісових масивах – з метою контролю за станом пожежної безпеки та доведення інформації громадянам щодо запобігання виникнення пожеж. У зв’язку з несприятливими погодними умовами скупчень відпочиваючих не було. Однак в цілому стан пожежної безпеки лісопаркових зон задовільний, на в’їздах до лісових масивів на дорогах встановлені заборонні шлагбауми, проведене оборювання території.

Д.ГАВРИЛЕНКО,
провідний інспектор РС УДСНС

Комментариев нет:

Отправить комментарий