пятница, 30 августа 2013 г.

Символ держави

Святково і патріотично відбулося 23 серпня відзначення Дня державного прапора України. У Щорсі зранку за хорошою традицією було організовано автопробіг вулицями міста, машини були прикрашені національними стягами. На кінцевому відтинку маршруту транспортну колону очолила група легкоатлетів місцевої спортшколи.






 Хлопці та дівчата з прапорами в руках добігли до площі перед районним Будинком культури, де згодом взяли участь у святковому мітингу громадськості Щорсівщини. Голова райдержадміністрації О.В.Грабовський та голова райради І.Г.Орда у своїх привітальних промовах звернули увагу присутніх на символічне значення Дня державного прапора в утвердженні незалежної України. Надалі розпочалася церемонія вручення святкових відзнак. Почесною грамотою райдержадміністрації було нагороджено соціального робітника терцентру соцобслуговування Н.В.Мамонт, молодшу медсестру стаціонарного відділення терцентру соцобслуговування Н.М.Єфименко, електрозварювальника ТОВ «МК-Добробут» А.О.Симана, листоношу Г.І.Булденко. Також Почесні грамоти райради отримали головний бухгалтер СТОВ «Щорссільгоспсервіс» В.О.Моцар, командир відділення державної пожежно-рятувальної частини Д.О.Кислий, заступник завідуючого відділенням соцдопомоги І.Г.Григоров, листоноша С.І.Кухаренко, керівник Новоборовицького МПД ДП «Укрспирт» О.І.Кирилюк.
Хвилюючою миттю стало вручення паспортів громадянина України і подарунків тим нашим юним землякам, яким у серпні виповнилося 16 років – Юлії Сорокалєтовій, Івану Берднику, Юлії Бебех, Катерині Макаренко і Богдану Маринченку. До речі, цього ж дня ще один шістнадцятирічний юнак зі Щорса – Владислав Красько - отримав паспорт у Чернігові з рук голови обласної ради Анатолія Мельника.
Олег МІРОШНИЧЕНКО
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий