пятница, 2 августа 2013 г.

У райраді ветеранів

Відбулося засідання президії районної ради ветеранів за участю першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Алєксєєва. Він поінформував учасників зібрання про хід виконання програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя, наголосивши, що виконання цих завдань передовсім спрямоване на реалізцію соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича та державної програми активізації розвитку економіки.
Надалі про зміни в законодавстві щодо призначення та індексації пенсій розповіла заступник начальника управління ПФУ Наталія Васько. Потім заступник керівника районної ветеранської організації Володимир Атаманюк виголосив доповідь на тему підготовки до відзначення 70-ї річниці визволення Чернігівщини від загарбників, а також про проведення на території району Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».
Засідання конкурсного та організаційного комітетів
Відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі району «Щорс – Смяч». Переможцем визнано ПАТ «Щорське АТП-17446», з яким укладено договір на 5 років.
* * *
У райдержадміністрації відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 90-річчя утворення Щорського району та проведення заходів з нагоди Дня державного прапора України та 22-ї річниці Незалежності України. Заступник голови райдержадміністрації, голова оргкомітету Володимир Карпенко довів до відома учасників зібрання орієнтовний план наміченого. Серед іншого передбачено провести свято «Україно, край мій волошковий!», «Парад дитячих візочків», «Парад вишиванок», конкурс «Слава щорському дерунчику» та показові виступи спортивного кінного клубу «Бреч» з Корюківського району.
Наради
На виконання програми Президента Віктора Януковича та Державної програми активізації розвитку економіки 30 липня в Щорському районі відбулась виїзна нарада з питань добудови дитячого садка в селі Кучинівка за участю голови райдержадміністрації Олександра Грабовського, його першого заступника Володимира Алєксєєва, сільського голови Валентини Карась. За результатами обговорення проблеми намічено план дій щодо добудови соціально значущого об’єкта та співпраці зі спонсорами.
Також на цьому тижні голова РДА Олександр Грабовський провів робочу нараду з впровадженя проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за участю свого першого заступника Володимира Алєксєєва, начальника фінуправління Миколи Іваницького та інших офіційних осіб. Розглядалося питання співфінасування проекту та строків завершення робіт.

Комментариев нет:

Отправить комментарий