пятница, 21 марта 2014 г.

Вони не нападають. Вони – захищають

Дислокований на виїзді зі Щорса підрозділ українських військовослужбовців узяв під контроль автомобільний міст. Наразі рух транспорту в обидва напрямки ніхто не обмежував, але у випадку наступу ворога річка Снов перетвориться на рубіж оборони. У коментарі для газети «Промінь» майор В.Б. Килівник коротко розповів,
що діють вони згідно з наказами командування. Збройні сили України нападати ні на кого не збираються, але якщо ворог ступить на нашу землю – діятимуть згідно зі своїми обов’язками. Особовий склад підрозділу належним чином несе службу й готовий до виконання бойових завдань. У такий непростий момент з позитивного боку зарекомендували себе прості мешканці Щорсівщини. Вони за власною ініціативою несуть військовим харчі, необхідні речі, цигарки тощо. Бійці приємно вражені таким ставленням до себе й висловлюють людям якнайщирішу подяку. Подібний приклад є промовистим підтвердженням того, що народ і армія – єдині в своєму прагненні захистити Україну і зберегти мир. Також відзначають активну роботу районного військового комісаріату.
P.S. У понеділок органи виконавчої влади та місцевого самоврядування району розпочали реалізацію визначених заздалегідь заходів з утримання прибулого підрозділу військовослужбовців. Детальніше про те, що відбувається на Щорсівщині в часи загострення відносин між Росією та Україною, читайте на 2-й сторінці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий