пятница, 14 марта 2014 г.

Чудовий день, прекрасне свято

Минулої п’ятниці в районному Будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди 8 березня. Чудову атмосферу свята неначе наповнював щирий подих весни, створюючи гарний настрій і налаштовуючи всіх присутніх на веселий, доброзичливий лад.






Офіційна частина заходу складалася з привітальної промови голови райдержадміністрації О.В. Грабовського і поздоровлень та вручення подарунків працівникам культури від міського голови Р.І. Зуба. Надалі ж розпочався концерт, присвячений нашим жінкам – милим, коханим, чарівним, добрим і найкращим у світі. Вони – це наші матері, дружини, сестри, доньки, подруги. І варті того, аби їх радували любов’ю, увагою та подарунками не лише на свята, а й кожного дня. Принаймні, таке побажання у віршованій формі висловила зі сцени юна декламаторка Мирослава Кушніренко. Власне, концертна програма того дня виявилася дуже цікавою, глядачів порадували новими номерами. (Зокрема, хореографічний колектив «Ягідки» - українськими танцями «Каблучок» і «Полька через ніжку»). Дуже прихильно глядацька аудиторія оцінила музично-хореографічну композицію «До тебе» у виконанні В.Биховець, О.Свистунової, Л.Сіренької, Т.Гребенюк, виступ дуету в складі Л.Кореня та Г.Лепнюка з піснею «Гандзя», спів діток – вокалістів з ансамблю «Світлячок». Квартет «Молодички» своєю енергією та щирістю ніби запалював усіх глядачів, веселив їх від душі.
Щедрі оплески стали якнайкращою дякою артистам за чудове дійство.
За словами керівника РБК Л.А. Легези, цей концерт наочно продемонстрував, що творчі колективи Щорсівщини активно оновлюють репертуар, дбають про нове сценічне вбрання, постійно вдосконалюють виконавську майстерність. Словом, самовіддано працюють, даруючи свій талант людям, мешканцям рідного краю.
Фото Олега МІРОШНИЧЕНКА

Комментариев нет:

Отправить комментарий