понедельник, 24 марта 2014 г.

Міні-футбол

Тиждень тому в Щорсі стартував традиційний весняний турнір з міні-футболу, організований райрадою ФСТ «Колос» і активістами спортивного руху.



У першому турі було зіграно три матчі. Спочатку один з фаворитів змагань – «Енергетик» – зустрівся з представниками вищого профучилища лісового господарства. Різниця в класі між суперниками відчулася ще в першому таймі, коли енергетики упевнено повели в рахунку. Ситуація не змінилася і в другому – коли результат вийшов просто розгромним. Аби не хороша гра голкіпера училища, домінування «Енергетика» було б тотальним. Слід зазначити, що команда ВПУЛГ не склала зброї, продовжуючи чинити опір, й таки скоротила розрив у рахунку до 1 : 10. До речі, під час гри футболіст «Енергетика» С.Хоменко через надмір емоцій вирішив ударом ноги перевірити на міцність штангу воріт конкурентів, за що й отримав від судді жовту картку.
Другий матч теж несподіванок не приніс. «Тайм» цілком прогнозовано переміг «Зірку» - 5 : 1. А ось початок гри між командами «Колійник» та «Снов» розпочався з обопільних атак, в ході яких першим фортуна усміхнулася залізничникам. Спроби снов’ян відігратися увінчалися успіхом лише в другому таймі. Вони заволоділи ініціативою, створивши більше небезпечних моментів біля воріт суперників. Підсумком зусиль стали 4 забиті голи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий