вторник, 11 марта 2014 г.

Інформація для роздумів і дії

У 1918 році в житті фінів і українців, завдяки Леніну, відбулися знакові історичні події. Фінам Ленін підписав документ про державну самостійність Фінляндії.
Вони збудували свою державу, зміцнили її і, з вдячністю, установили йому пам’ятник, зробили музей і добротно живуть на своїх кам’янистих північних землях. Українцям Ленін послав військо. Воно знищило проголошену Українську народну республіку - зародок нашої державності і започаткувало владу кремлівських вождів над Україною.
Продовжувач справи Леніна – Сталін, використовуючи місцевих «комуністів», в ім’я світлого майбутнього всього людства, знищив українську інтелігенцію - мозок нації, заморив голодом мільйони селян, поставив Леніну і собі пам’ятники.
Після смерті Сталіна, за вказівкою його наступників, українські «комуністи» за одну ніч, без будь-яких протестів, демонтували його пам’ятники по всій Україні, в т.ч. і в Щорсі.
Понад 70 років кремлівські вожді тримали владу над українцями, вели нас до комунізму, а привели до краху створеного ними СРСР, всеохватної кризи, смертей і каліцтва сотень найсвідоміших патріотів України на Київському Майдані – зародку реального народовладдя. І це ще не кінець, бо новітній кремлівський Ленін заблокував військами Крим, щоб задушити зародок українського народовладдя, роз’єднати і ще раз підкорити Кремлю Україну…
Вивчайте, знайте трагічну українську історію і робіть висновки, шановні читачі.

Член громадської
організації
«За громадянське
суспільство» П.СЕМЕНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий