понедельник, 24 марта 2014 г.

Тато, мама, я – спортивна сім’я

Під таким гаслом відбулися змагання в Щорській ЗОШ №1.









Організувала їх вчитель молодших класів Р.Ф.Салата між учнями 2-А класу та їхніми батьками, а допомогла провести голова батьківського комітету Алла Коненко. У спортзалі помірятися силами вийшло шість команд. Розпочався захід з підняття українського прапора. А далі, як годиться, зарядка-розминка і безліч випробувань: стрибки в довжину з місця всіх учасників команд, стрибки мам зі скакалкою, віджимання татусів, перетягування канату, естафети… Змагання видалися дуже азартними, навіть глядачі спробували свої сили у конкурсі. Дівчатка-другокласниці, які не брали участі в змаганні, утворили танцювальну групу підтримки. А найактивнішою мамою-вболівальницею журі визнало Людмилу Материнко (вона ж надала і солодкі призи учасникам).
Серед глядачів були і бабусі, і однокласники юних спортсменів, і батьки учнів, і навіть дошкільнята. Бабусі запропонували Раїсі Федорівні організувати наступного разу змагання за їх участю з онуками. (До речі, це не перший захід, який проходить у класі. Дякуючи підтримці батьківського комітету, діти побували у філармонії, зоопарку, організовували різні класні свята).
Судді змагання (директор ДЮСШ «Колос» Григорій Салата та члени батьківського комітету Оксана Сенченко і Ольга Єрмоленко) в кінці заходу підвели підсумки і оголосили результат. Беззаперечним переможцем стала сім`я Литвиненків: мама Ірина та тато Андрій разом з сином Сергієм займали перші місця майже в усіх естафетах. «Срібло» отримала Євгенія Мураха разом з мамою Юлією та татом Андрієм, а «бронзу» - Єгор Коваль з мамою Галиною та татом Євгенієм. Ксенії Високос, Єлизаветі Кольциній та Єгору Немтирьову та їхнім батькам вручили грамоти за участь. І цього разу батьківський комітет взяв на себе витрати з придбання грамот, медалей та призів, а також допоміг Олексій Закружний (благодійний фонд «Ми разом»).
Такі змагання не тільки зміцнюють здоров’я дітей, а й виховують любов до спорту, почуття дружби, сприяють зміцненню учнівського і батьківського колективів. Добре, аби вони ставали в усіх навчальних закладах традиційними.
Лариса МАРТИНЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий