понедельник, 31 марта 2014 г.

Звернулися до губернатора

27 березня п.р. відбулось розширене засідання президії районної ради спільно з депутатами міської ради та представниками громадськості. Головував на засіданні І.Г. Орда – голова районної ради.


Звіт райдержадміністрації щодо цивільного захисту району, реагування на надзвичайні ситуації представив О.О. Колотуша, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій РДА. Він доповів про хід виконання цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту Щорського району на 2012-2015 роки, про хід виконання Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків в районі на 2011-2015 роки та про порядок використання коштів резервного фонду районного бюджету.
Про заходи щодо підвищення готовності, забезпеченості підрозділів ЗСУ та ДПСУ, які в даний час несуть службу на території району, а також про рівень мобілізаційної підготовки в районі доповідав П.Л. Мірошниченко, завідуючий сектором взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.
Члени президії Г.В. Павленко, В.В. Приходько, приватний підприємець С.А. Виблов поставили запитання, на які були дані відповіді та прийнято рішення «Про внесення змін до плану роботи на період часткової мобілізації відділам з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації».
Також розглядалось питання, ініційоване Щорською районною спілкою підприємців «Фортеця» (голова Герасименко В.М.), підтримане депутатами районної, міської рад та було прийняте звернення до голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Івашка «Про погодження кандидатури голови Щорської районної державної адміністрації з депутатами та громадськістю» у разі перепризначення голови райдержадміністрації.
В обговоренні звернення взяли участь депутати районної ради В.Ф. Кухаренко та міської ради О.М. Хасенко. Текст звернення був прийнятий одноголосно. Дано доручення голові районної ради І.Г. Орді направити його до облдержадміністрації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий