понедельник, 24 марта 2014 г.

Дбаємо про психологічне здоров’я гімназистів

Першочерговим завданням кожної школи є створення сприятливих умов для примноження життєвого потенціалу особистості, її життєвої компетентності.
Це одне з повноважень психологічної служби навчального закладу, до якої входять практичний психолог та соціальний педагог. З метою активізації діяльності служби, проведення просвітницької роботи серед вчителів та учнів гімназії, налагодження конструктивної співпраці з усіма учасниками навчально-виховного процесу, пройшов традиційний тиждень психологічної служби.
Для різновікових груп учнів пройшли тренінги, практичні заняття, під час яких діти вчилися культурі спілкування, правилам уникнення конфліктних ситуацій, розвивали навички самоаналізу та комунікативні вміння, дізнавалися про особливості свого темпераменту та приховані здібності й таланти.
З особливим задоволенням десятикласники та одинадцятикласники брали участь у грі «Відгадай!». Під час проведення гри учні виявили достатньо високий рівень ерудиції, кмітливість, здатність працювати творчо і відповідально, за що і були нагороджені дипломами та солодкими призами.
Протягом тижня проходила виставка стіннівок, колажів, що пропагували здоровий спосіб життя та розповідали про вплив емоцій на наші будні.
В.ЗАГУМЕННА, соціальний
педагог Щорської районної гімназії

Комментариев нет:

Отправить комментарий